Sladkovodní chlorella - proces dezintegrace - jak probíhá?
Proces dezintegrace u české sladkovodní řasy chlorella byl objeven českými vědci a spočívá ve využítí technologie, díky které se naruší fibrózní celuloza, která obklopuje jádro chlorelly. Díky tomu náš organismus dokáže všechny potřebné látky dokonale zpracovat. Dezintegrovaná chlorela rozhodně neznamená, že je mletá, Sladkovodní chlorella totiž rozemlít ani nejde, protože její konzistence je pudrovitého základu již od pěstování. Navíc mletím dezintegrace nedocílíte!
Jak tedy probíhá dezintegrace chlorelly?
Dezintegrace chlorelly je patentována. Jde o způsob, kdy se pomocí speciální technologie proti sobě při tlaku až 600 atmosfér vrážejí buňky chlorelly. Jen díky tomuto procestu se dokáže narušit fibrózní celuloza, která jádro chrání. Díky tomu pak lze do našeho organismu vpravit vše, co chlorella v sobě od počátku nese.