Přeskočit na hlavní obsah

PRODUKTY

Queen Euniké produkty

Potravinové doplňky mohou napomáhat při prevenci našeho zdraví přesně tak, jak to potřebuje naše tělo. To vše šetrnou a bezpečnou cestou, čistě přírodních produktů bez jakékoliv chemie. Společnost Queen Euniké si klade za cíl, zpřístupnit unikátní přírodní látky, zpracované nejmodernější technologií podle přesných zákonů přírody. Nejde tedy jen o to, abyste užívali nějaký potravinový doplněk. To hlavní je, aby se tyto účinné látky zabudovaly doslova do každé buňky ve Vašem těle. Jedině tak můžou zlepšit jejich funkci a přispět k Vašemu celkovému zdraví.

Queen Euniké vyrábí kvalitní a zdraví prospěšné biologicky aktivní přírodní doplňky stravy stavěné převážně na celosvětově velmi žádané české sladkovodní řase (chlorela, chlorella). Všechny produkty jsou vyráběny pod farmaceutickým dohledem od surovin až po finální tobolku. Největší důraz je kladen na kvalitu, která dává výrobku maximální funkčnost a účinnost. Kromě chlorelly se Queen Euniké specializujeme na vitamíny a  české colostrum.

Bílá řada se váže s tuky, účinné látky se uvolňují postupně 12 hodin pomocí mikronizace

Euniké Silver

Kombinace mikronizované sladkovodní řasy česká chlorela SP (Chlorella sp.) a extraktu léčivé rostliny šišáku bajkalského (Scutellaria baicalensis). Obě složky jsou přírodního charakteru. Česká chlorela SP obsahuje navíc vysoké procento tzv. chlorela růstového faktoru.

Euniké Green

Kombinace betaglukanů a dezintegrované mikronizované české řasy chlorely SP, látek přírodního původu. Česká chlorela SP obsahuje navíc vysoké procento tzv. chlorela růstového faktoru. Betaglukany jsou polysacharidy získávané z přírodních zdrojů (houby, kvasinky, ječmen).

Je to nejsilnější produkt s českou dezintegrovanou řasou s betaglukany. Řasa obsahuje Growth faktor (růstový faktor CGF), který množí naše NK buňky v našem imunitním systému a naše tělo se pak díky nastartované imunitě lépe brání.

Euniké Red

Obsahuje vlákninu ActiStar, která je bohatá na obsah rezistentního škrobu. Přípravek je doplněn o mikronizovanou českou chlorelu SP, která obsahuje vysoké procento tzv. chlorela růstového faktoru. Výrobek obsahuje i extrakt z kotvičníku zemního (Tribullus terestris). Euniké Red užívat, doporučujeme projít si nejprve měsíční kombinací Euniké Silver + Deparim, po ní na 3 měsíce užívat Red v plných dávkách a po té již dlouhodoběji coby prevenci tobolku Redu denně.

Euniké Blue

Obsahuje kombinaci L-argininu spolu s extraktem z kotvičníku zemního (Tribullus terestris). Dále je doplněn českou mikronizovanou chlorelou SP, která obsahuje navíc vysoké procento tzv. chlorela růstového faktoru. Než začnete Euniké Blue užívat, doporučujeme projít si nejprve měsíční kombinací Euniké Silver + Deparim, po ní na 3 měsíce užívat Blue v plných dávkách a po té již dlouhodoběji coby prevenci tobolku Blue denně.

Euniké Scarlet

Euniké Scarlet Obsahuje 340 mg žraločí chrupavky v každé kapsli, která obsahuje bílkoviny, uhlohydráty a minerály – vápník a fosfor. Než začnete Euniké Scarlet užívat, doporučujeme projít si nejprve měsíční kombinací Euniké Silver + Deparim. Určeno pro dlouhodobé a pravidelné užívání pro dosažení požadovaného efektu.

Euniké Pink Grape

Euniké Pink Grape obsahuje extrakt z jader grapefruitu, obsahující flavonoidy. Dále je zde přítomen extrakt léčivé rostliny ostropestřce mariánského (Silybum marianum), který obsahuje látku sylimarin. Extrakt vinné révy a Selen obsahuje komplex antioxidantů. Selen udržuje normální funkce imunitního systému, přispívá k normálnímu stavu vlasů a nehtů.

Euniké Grey

Obsahuje hořčík, který přispívá k udržení normálního stavu kostí a zubů. Podílí se na snížení míry únavy a vyčerpání, elektrolytické rovnováze a normální činnosti nervové soustavy a svalů. Niacin má vliv na energetický metabolismus, udržuje normální stav pokožky a sliznic. Pyridoxin také ovlivňuje normální funkci nervového a imunitního systému.

Deparim

Deparim obsahuje ostropestřecový olej, který přispívá k normálnímu trávení, funkci jater a pročištění. Přispívá k normální činnosti srdce, dále výrobek obsahuje látky, které přispívají k normální činnosti nervové soustavy a funkci imunitního systému.

Euniké Magenta

Český doplněk stravy s obsahem extraktu kůry Magnolie (Magnolia officinalis), která je významnou léčivou rostlinou v Asii. Tradičně se používá v Číně a Japonsku. Přípravek je dále obohacen extraktem z šištic chmele a inositolem, který patří do skupiny vitaminu B a je považován za vitamin krásy a zdraví. Magenta není vhodná pro děti a pro kojící a těhotné ženy. Magenta však není návyková.

Euniké Prederozim

Přípravek Prederozim obsahuje speciální kombinaci látek k doplnění běžné stravy koncentrovaným zdrojem disacharidu (Trehalozy), rostlinné látky (extrakt rozmarýnu) a vitamínu (B6) s fyziologickým účinkem v organismu.

Černá řada se váže s vodou, nástup účinku je do 30 min. Mikronizace nebyla použita, z důvodu rychlého nástupu účinku

Powerful Worker

Obsahuje colostrum (obsahuje množství imunoglobulinů, vitaminů, minerálů a stopových prvků). Přípravek dále obsahuje soubor vitaminů skupiny B, které jsou důležité pro správnou funkci nervového systému. Thiamin přispívá k normální činnosti srdce. Riboflavin přispívá k udržení normálních červených krvinek. Vitamin B6 přispívá k regulaci hormonální aktivity.

Absolute Power

Obsahuje kombinaci základních vitaminů a minerálů.

  • Vitamin A je formě beta karotenu, ze kterého si tělo vytváří dle potřeby vitamin A.
  • Vitamin C přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm.
  • Vitamin E napomáhá ochraně buněk před oxidativním stresem a k normální srážlivosti krve.
  • Větší množství vitaminu B1 (thiaminu) potřebují těžce pracující lidé, přispívá k normální činnosti srdce.
  • Vitamin B6 (pyridoxin) má příznivý vliv na normální činnost nervové soustavy, metabolismus glykogenu a bílkovin, imunitu a tvorbu červených krvinek.
  • Vitamin B12 (kobalamin) také přispívá k tvorbě červených krvinek a energetickému metabolismu.


Kolekce s dezintegrovanou chlorelou 

Euniké for Woman

Euniké for Man